Liptai Claudia elmenekül kislányával

Borzasztó napokat él meg szakítása óta Liptai Claudia (38), főleg, miután azzal kellett szembesülnie, hogy szerelme, B. Péter (33) azonnal visszarohant elhagyott feleségéhez. Éppen ezért nem is csoda, hogy úgy döntött, kislányával, Pankával (5) külföldre szökik fájdalma elől.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. július 09. bencze.aron

Borzasztó napokat él meg szakítása óta Liptai Claudia (38), főleg, miután azzal kellett szembesülnie, hogy szerelme, B. Péter (33) azonnal visszarohant elhagyott feleségéhez. Éppen ezért nem is csoda, hogy úgy döntött, kislányával, Pankával (5) külföldre szökik fájdalma elől –  írja a Blikk.


A TV2 dögös műsorvezetője azonban bármennyire is szenved, nem mutathatja fájdalmát kislánya miatt. – Claudiának leginkább az a néhány hét lehetett elképesztően idegőrlő, ami alatt végig azon tépelődött, hogy mit tegyen. Embert próbáló lehetett ez az időszak, senkinek sem kívánom, hogy a szerelme és a gyermeke között kelljen választania. Claudia életében azonban az első helyen a lánya áll, ezt kétséget kizáróan bebizonyította. És most, hogy meghozta a döntését, ki fog tartani mellette. Az élet megy tovább, és úgy gondolja, a kis Pankának nem szabad megtudnia, látnia, milyen fájdalmas áldozatot hozott éppen az ő boldogságáért az anyukája. Nem látja sírni, szenvedni édesanyját, mert Claudia eldöntötte, az ő kis világát nem keserítheti meg anyja bánata. Csakis egy anya lehet képes erre – mondta a lapnak egy Claudiához közel álló barát, aki őszintén csodálja a műsorvezető erejét. A közeli ismerős azt is elárulta a Blikknek, hogy a szőke tévés úgy döntött, elszökik egy időre kislányával a fájdalmas hétköznapok elől!

A tenger, a napsütés, a pálmafák és a Pankával kettesben töltött pihenés majd segít meggyógyítani sebzett lelkét, helyre tenni a dolgokat, és újult erővel, feltöltődve térhet haza – mondta reménykedve az ismerős. A cikk kitér arra is, hogy az utazás egy csodás helyre, kettesben a kislányával különleges alkalom mindkettejük számára, hiszen az elmúlt öt év alatt, amióta Panka megszületett, mindössze egyszer voltak így együtt külföldön.