Liptai Claudia gyermekrablás áldozata lett!

Megrázó családi emlékekbe engedett bepillantást Liptai Claudia (38), aki Till Attila Propaganda című műsorában olyasmit mesélt el, amit senki nem gondolt róla - olvasható a Blikkben.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. február 05. bencze.aron

Megrázó családi emlékekbe engedett bepillantást Liptai Claudia (38), aki Till Attila Propaganda című műsorában olyasmit mesélt el, amit senki nem gondolt róla – olvasható a Blikkben.


A bulvárlap cikke kitér arra is, hogy a Megasztár műsorvezetője elárulta, retteg attól, hogy Panka lányának valami baja eshet, vagy eltűnhet, óvodát is úgy választott neki, hogy az átlagosnál több biztonsági eszközzel legyen felszerelve.

– Engem egészen kicsiként, alig egy sarokra a lakásunktól elraboltak. Anyukám bement a sarki kisközértbe zsemléért, engem meg a babakocsiban kint hagyott. Arra jött ki, hogy egy nő már a sarkon tolta a babakocsit, és amikor anyám utánarohant, alig akarta elengedni, azt hajtogatta, hogy ez az ő gyereke! Anyám úgy kapta ki a kocsit a kezéből – mesélte a műsorvezető.

– Az elmúlt fél év nagyon közel hozott minket egymáshoz, sokkal jobban megismertem a lányom. Hegyi Barbara barátnőm mondta, hogy az anya és a gyerek a legkisebb egység, ami létezik. Én amíg élek, az édesanyja leszek, és felelősséggel tartozom érte – nyilatkozta a lapnak Claudia.