Magához tért a kómában lévő magyar kisfiú!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. november 20. bencze.aron

Ma­gához tért Hilcz Attila (10), az a kisfiú, aki október elején a saját házuk melletti erdőben súlyosan megégett – írja a Blikk.


A kisfiút hiába kérdezik a történtekről, egyelőre nem beszél. A bulvárlap cikke szerint a napokban lezárult nyomozás szerint véletlen baleset történt. Az édesanya nem kételkedik a rendőrség munkájában.

– Ha a rendőrség ezt mondja, akkor biztos úgy van – sóhajtott Katalin, aki végre megnyugodhat, hiszen kisfia kikerült a kórházból. – Attila most Pécsen van a Szemem Fénye Alapítvány Dóri házában. Még ápolásra és orvosi felügyeletre szorul, de a körülményekhez képest jól van. Azt mondja, nem emlékszik, mi történt vele, és még fel sem fogja, milyen súlyos műtéteken esett át, talán majd idővel sikerül feldolgoznia, és visszatérnek az emlékei is. Fájdalmai nincsenek, legalábbis nem panaszkodik, de szeretne már hazajönni. Körülbelül három hét múlva talán teljesül a vágya, ismét köztünk lehet. Addig azonban sok még a munka a házon, az új szobájának kész a fala, de még a tető nem áll sehogy. Remélem, mire hazahozhatjuk, minden tökéletes lesz – mondta bizakodva Katalin – olvasható a Blikkben.