Már az esküvőn gyereket vártak Deutschék

Ismét a babafürdetés-pelenkázás örömei elé nézhet Deutsch Tamás (46) – tudta meg a Blikk. Késő tavasszal születhet meg ötödik gyermeke.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. február 16. bencze.aron

Ismét a babafürdetés-pelenkázás örömei elé nézhet Deutsch Tamás (46) – tudta meg a Blikk. Késő tavasszal születhet meg ötödik gyermeke.


– A kicsi az ultrahangos felvételek alapján fiú lesz, és az orvosok szerint május végére várható. Már a neve is megvan, de amíg a baba nem jön a világra, addig a boldog szülők kabalából a hozzátartozóknak sem árulják el – mesélte a Blikknek egy az európai parlamenti képviselő környezetéhez tartozó informátorunk.

Mint a bulvárlap megírta, Deutsch tavaly év végén vette feleségül Lazsányi Erikát (32), aki ezek szerint akkor már áldott állapotban volt: a gyermek augusztusban foganhatott. A pár pontosan 2012. 12. 12-ére tűzte ki az esküvő napját. A fideszes képviselő, aki harmadszor nősült, akkor lapunknak elárulta: azért, mert hisz a számmisztikában. Nászútra Amerikába mentek.

A Blikk cikkében emlékeztet: a politikusnak eddig négy gyereke van. Első feleségével, Fesszel Krisztinával Dávid (24), aztán Bence (21), majd Fruzsina (11) érkezésének örülhettek; az idősebb fiú ma az MTK labdarúgója. 1989-től 2004-ig tartó első házassága idején ugyanakkor sportminiszteri titkárságvezetőjétől, Urr Anitától is született egy fia: Zalán (13). Második frigyét (2005–2008) Für Ágnessel, Für Lajos volt MDF-es honvédelmi miniszter lányával kötötte – ebből a kapcsolatból nincs közös utód, viszont együtt nevelték Ágnes két gyermekét.