Már csak az unoka hiányzik a Nemzet Színészének életéből!

Mindent megkapott az élettől, amire vágyott, a munkájában és a magánéletében egyaránt. Háromszor nősült, háromszor vált el, két gyermeke született, aztán amikor már azt hitte, végképp cserbenhagyja a szerelem, újból társra talált - írja a Best Magazin.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. február 16. bencze.aron

Mindent megkapott az élettől, amire vágyott, a munkájában és a magánéletében egyaránt. Háromszor nősült, háromszor vált el, két gyermeke született, aztán amikor már azt hitte, végképp cserbenhagyja a szerelem, újból társra talált – írja a Best Magazin.


A bulvárlap emlékeztet, keramikus művészpárjával, Beával hat éve vannak együtt. Már csak egy unoka hiányzik az életéből. Visszavonultan él, 76 éves, 52 évig dolgozott, játszott, azt mondja, eljött a pihenés ideje. „Megfáradtam, fizikailag, lelkileg egyaránt. Összeszámoltam, 500 ezer oldalnyi szöveget tanultam meg a szerepeimhez, most végre itthon lehetek, olvasok, van mit bepótolnom. Aztán olyan naplószerűt is írok kis cetlikre, egy kis visszatekintést. Érdekes, gazdag életem volt. Gyakran azon veszem észre magam, hogy nem is a jövőre, hanem a múltra gondolok vissza, feltörnek belőlem az emlékek.” A Nemzet Színésze gyerekfejjel megélte a háborút, tízéves kora óta színésznek készült, aztán származása miatt nem vették fel a Színművészeti Főiskolára, csak azért, mert az édesapja görög katolikus pap volt – olvasható a Bestben.