Családháló

Kezdőoldal Színek Megható: Véletlenül akadályozta meg a lány, hogy barátja megölje magát

Megható: Véletlenül akadályozta meg a lány, hogy barátja megölje magát

Filmre kívánkozik ez az igaz történet.

FemCafé,

Életed melyik pillanata kívánkozik filmvászonra?

A napokban a Buzzfeed oldalán akadtunk erre a csodálatos történetre. A Quora nevű oldalon egy afféle kérdezz-felelek rendszer működik és felröppent egy olyan kérdés, hogy: “Mi volt az életedben az az egy pillanat, amit csak egy filmben tudnál elképzelni?” Kevin Walsh megható történettel válaszolt.

Kevin 13 évesen találkozott élete szerelmével, azonban ő ezt akkor még nem tudta. Egy nyári táborban ismerte meg Katherine-t, ahol szoros barátság szövődött közöttük. “Sokat beszélgettünk, sokáig kapcsolatban maradtunk egymással” – írta Kevin. Egy idő után aztán jött a középiskola és a két jóbarát már nem beszélt minden nap. Ekkor történt, hogy Kevin depresszióba esett, és véget akart vetni a saját életének.

.

Élete szerelme mentette meg az öngyilkosságtól

“Végzősként sok gimis hülyeség miatt szenvedtem, majd komoly depresszióba estem. Elhatároztam, hogy véget vetek az életemnek, írtam egy jegyzetet, és elmentem oda, ahol terveztem, hogy megteszem a dolgot.”

.

A teljes cikk ITT olvasható.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Mennyit nem alszik egy szülő? Már erre is van kalkulátor

Egy brit honlap kiszámolja, amit az álmos szülők képtelenek: mennyi alvás maradt el azóta, amióta megszületett a várva várt poronty....

Close