Megszületett Cristiano Ronaldo negyedik gyermeke

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez örömmel jelentette be: megszületett kislányuk, Alana Martina. Ő a sztárfocista negyedik gyermeke. Cikkünkben megmutatjuk az első nyilvános fotót!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
születés
2017. november 13. Czefernek Léna

Vasárnap megszületett Cristiano Ronaldo negyedik gyermeke, Alana Martina. A kislány a 32 éves focista és a modell Georgina Rodriguez első közös gyermeke. A boldog hírt az Instagramon osztották meg egy közös családi fotó kíséretében.

“Megszületett Alana Martina! Geo és Alana is jól van! Mindannyian nagyon boldogok vagyunk!” – fűzte a focista portugálul ahhoz a fotóhoz, amelyen négyesben láthatóak: az újszülött és a szülők mellett Ronaldo négy éves fia is ott mosolyog a képen kórházi védőruhában.

A focista korábban nem kis meglepetést okozott rajongóinak azzal, hogy júniusban született ikrei bemutatása után júliusban bejelentette az újabb jövevény érkezését. A 23 éves modell, Georgina Rodriguez augusztusban mutatta meg pocakját először a nyilvánosságnak, ami azért is volt érdekes, mert Cristiano Ronaldo első három gyermekének édesanyja ismeretlen.

Nyitókép: Instagram

 – Via –