Megszületett Guy Ritchie harmadik fia! (+fotó)

Megszületett a 42 éves brit rendező Guy Ritchie legújabb gyermeke. Madonna volt férjének új szerelmét a kiírtnál kicsit korábban vitték be a szülőszobába, ahol egészséges fiúgyermeknek adott életet.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. szeptember 07. czefernek.lena

Megszületett a 42 éves brit rendező, Guy Ritchie legújabb gyermeke. Madonna volt férjének új szerelmét a kiírtnál kicsit korábban vitték be a szülőszobába, ahol egészséges fiúgyermeknek adott életet.


Szeptember ötödikén, a kiírtnál kicsit korábban megszületett a 42 éves brit rendező, Guy Ritchie és 29 éves barátnője, Jacqui Ainsley közös gyermeke. A Mirror magazin szerint a szülés rendben zajlott, a baba és a mama is jól vannak.

A kisbaba Ritchie harmadik fia, a brit rendezőnek ugyanis korábbi feleségétől már két gyermeke született. Madonnától még 2008-ban vált el a Sherlock Holmes rendezője, összesen kilencévi házasság után.

A rendező a Mirror beszámolója szerint rögtön hívta híres volt nejét, hogy értesítse az örömteli hírekről. A 11 éves Rocco és a 6 éves David anyukája állítólag egy nagy csokor virág küldésével üdvözölte volt férjét és újdonsült családját.

Ritchie és barátnője fotóját itt tekinthetitek meg.