Megszületett Szándó Dávid harmadik gyermeke!

Szántó Dávid boldog édesapa. Méghozzá háromszorosan, ugyanis alig két hete megszületett Domokos, a legkisebb trónörökös. Dávid hihetetlenül büszke gyermekeire, minden oka meg is van rá, hiszen valóban tüneményesek -  írja a Best Magazin.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. augusztus 21. bencze.aron

Szántó Dávid boldog édesapa. Méghozzá háromszorosan, ugyanis alig két hete megszületett Domokos, a legkisebb trónörökös. Dávid hihetetlenül büszke gyermekeire, minden oka meg is van rá, hiszen valóban tüneményesek –  írja a Best Magazin.


A Digi Sport és a TV2 Napló riportere mindig is három gyermeket szeretett volna. Szántó Dávid büszkén tartja kezében családjuk legújabb tagját, Domokost. A pici fiú jól időzítette az érkezését: épp az olimpia előtt jött világra, hasonlóan első gyermekükhöz, Benjáminhoz. „Mindhárom gyermekünk »Róbert-gida«, vagyis a Róbert Károly körúti klinikán született. Bár szinte már törzsvendégek vagyunk a kórházban, rájöttem, hogy a szülés olyan, mint mondjuk egy olimpiai közvetítés: nem lehet megunni. Most is ugyanúgy izgultam, mint az elsőnél, de mivel a baba császárral született, így csak az ajtó mögül kukucskálhattam, nem lehettem a feleségemmel, Dórával. Most látom csak igazán a különbséget a fiú és a lány gyermek között. Benji is nagyon szereti a picit, de Szonja, a másfél éves kislányom olyan lelkesen gondoskodik a kisbabáról, hogy az döbbenet. Ott toporog a fürdetésnél, igyekszik mindenben segíteni, és ellesni a mozdulatokat, hogy megtanulja, mit, hogyan kell csinálni.

A legmeghatóbb pillanat az volt, amikor reggel felébredt Benji és nem hozzánk jött be, hanem Szonjával együtt a kisbabához siettek. Álltak az ágya fölött, és beszéltek hozzá. Én pedig az ajtóban lestem őket, és férfiasan bevallom, elérzékenyültem. ”Dávid és Dóra nyolc éve ismerkedtek meg egymással. Öt évvel ezelőtt házasodtak össze, és kezdték el tervezgetni közös jövőjüket. „Már az elején megbeszéltük, hogy három gyereket szeretnénk. Ezt a tervet alig négy év alatt teljesítettük is. Most teljes a család, egyszerűen tökéletes minden. Hozzá kell tennem, hogy nagyon szerencsés szülők vagyunk, ugyanis Benji és Szonja is már két hónaposan átaludták az éjszakát. Domokos még egyszer fel szokott ébredni, de itt az ideje, hogy megneveljük, jövő héten ezt már nem engedjük meg neki” – viccelődött Dávid, aki alaposan kiveszi a részét a baba körüli teendőkből.