Megszülte saját unokáit az 51 éves asszony!

Fernanda Medeiros (34) világéletében szeretett volna kisbabát, de 13 évesen ki kellett venni a méhét, ezért esélye sem volt saját gyerekre. Férjével örökbe akartak fogadni, de elutasították a kérésüket. Édesanyja, Maria nem tudta tétlenül nézni lánya boldogtalanságát, ezért felajánlotta, hogy kihordja saját unokáját.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. január 09. bencze.aron

Fernanda Medeiros (34) világéletében szeretett volna kisbabát, de 13 évesen ki kellett venni a méhét, ezért esélye sem volt saját gyerekre. Férjével örökbe akartak fogadni, de elutasították a kérésüket. Édesanyja, Maria nem tudta tétlenül nézni lánya boldogtalanságát, ezért felajánlotta, hogy kihordja saját unokáját – olvashattó a Blikkben.


A bulvárlap  cikkében kitér arra is, hogy a háziasszonyként tevékenykedő, három gyermekes anya már rég túl volt a menopauzán, ezért hormonokat kezdett szedni, hogy újra beinduljon a menstruációja. Nem lakott egy városban a lányával, de vállalta, hogy a szülésre átköltözik Goiânia városába, ahol a lánya él. Mesterséges megtermékenyítési programban vettek részt; az első kísérlet nem sikerült, de másodszorra két embrió is megfogant. A procedúra közben az önfeláldozó anya csaknem 10 kilót fogyott – írja a Daily Mail.

Az ikerpár hétfőn jött a világra, császármetszéssel.

–  Emmanuel és Julia egészséges babák, én pedig nem is lehetnék boldogabb – mondta Fernanda. A hölgy most egy speciális kezelésen vesz részt, hogy legyen anyateje, és szoptatni tudja a babákat.