“Megváltoztatni nem tudom, de ha tiszta, találkozhat a lányokkal”

Újra együtt Charlie Sheen, kislányai és exe, Denise Richards! Legalábbis a hétvégi láthatás erejéig.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. november 21. czefernek.lena

Újra együtt Charlie Sheen és exe, Denise Richards! Legalábbis a hétvégi láthatás erejéig.


Az utóbbi időben súlyos függőségi problémákkal küzdő és ehhez kapcsolódó botrányairól elhíresült Charlie Sheen ugyanis egy idilli hétvégi programon találkozott lányaival: a 7 éves Sam focimeccsén majdnem az egész család együtt szurkolt: a két színész másik gyermeke, a 6 éves Lola ugyanis szintén részt vett a találkozáson. Denise azonban otthon hagyta másik, adoptált kislányát, Eloise -t.

A színésznő korábban arról nyilatkozott, hogy megengedi Sheen-nek hogy találkozzon a lányaival. “Megváltoztatni nem tudom. De megmondtam, ha kiüti magát, nem láthatja őket, viszont ha tiszta és jól viselkedik, csinálhatunk közös programokat”.

Az édesanya arról is beszélt, hogy lányait beavatta apjuk problémáiba, hogy tisztában legyenek vele, miért olyan furcsa néha a viselkedése. “Persze nem érthetik még az egészet, de amennyit szükséges tudniuk, annyit elmagyaráztam nekik” – nyilatkozta.

Az alábbi képek töbsége akkor készült a családról, mikor a focimeccs szünetében Sam is csatlakozott piknikező szurkolócsapatához.