Mennyit keresnek a tévésztárok?

Miközben Brad Pitt arról értekezett a napokban, hogy 10 millió dollárnál nem lehet már többet kapni egy hollywoodi filmért, vannak tévések, akik ennek négyszeresét is megkeresik egy évben - persze nem itthon. A Business Insider összeszedte a legjobban keresőket, íme a lista.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. szeptember 21. szabo.daniel

Miközben Brad Pitt arról értekezett a napokban, hogy 10 millió dollárnál nem lehet már többet kapni egy hollywoodi filmért, vannak tévések, akik ennek négyszeresét is megkeresik egy évben – persze nem itthon. A Business Insider összeszedte a legjobban keresőket, íme a lista.


1. Judy Sheindlin: 45 millió dollár
A Forbes szerint a 13. leggazdagabb nő a szórakoztatóiparban, de tévében az első. Itthon jóformán ismeretlen, mert olyan jogi, tárgyalótermes műsort vezet, amely Magyarországon már régen elbukott a Katalin bírónő-vel.

2. Simon Cowell: 40 millió dollár

Ő még a magyarországi X-Faktor-on is keres, hiszen övé a tehetségkutató licence.

3. David Letterman: 28 millió dollár

Az ő esetében a Washington Post évi 31 millióról tud, de a 28 sem kevés, de talán meg is érdemli a leghosszabb ideje képernyőn lévő tévés műsorvezető. Áprilisban két újabb évre írt alá a CBS-nél, tehát egy darabig marad is a listán.

4. Matt Lauer: 25  millió dollár

Az NBC Today című hírműsorának vezetője. idén áprilisban egyezett meg az NBC-vel, új szerződése értelmében kapja ezt az összeget.