A Metropolitan múzeumban kérte meg barátnője kezét – aztán kiüldözte őket a biztonsági őr

Ez a Chris nevű fiatalember igazán odatette magát. A terv kész volt, csak múzeumot nem talált, hogy végrehajtsa - pedig több kisebb múzeummal is egyeztetett -, bement hát a legnagyobba, a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumba...

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
lánykérés
2017. október 12. Hojdák Annamária

Az esetről a BoredPanda adott hírt.

Így esett: Chris és barátnője, Marybeth ellátogattak a múzeumba, és végül megérkeztek abba a terembe, ahol a lány kedvenc festője, Picasso képei láthatóak. Marybeth nem tudhatta, hogy előttük nem sokkal besurrant oda Chris fivére és sógornője, hogy a falra helyezzék Chris alkotását.

A gyanútlan hölgy, ahogy nézte a kis méretű képet, egyszer csak rájött, hogy az éppen őket ábrázolja, éppen most, ott van rajta ő a piros pöttyös ruhájában és Chris, amint megkéri a kezét…!

Aztán Chris le is térdelt, és megkérte a képen látható módon. Marybeth igent mondott, a háttérben megbújó unokatestvére pedig megörökítette a dolgot.

     

 

Aztán odalépett hozzájuk a biztonsági őr. Jelezte, hogy az illetéktelenül feltett festményt azonnal el kell távolítani, és felszólította a rendbontókat a távozásra.

Chris hosszan készítette elő a lánykérést, például nagy gonddal vette rá Marybeth-t, hogy éppen azt az előző héten kapott ruháját vegye fel. Kisebb múzeumokkal próbált egyeztetni, de senki se volt nyitott a tervére. “Úgy voltam vele, hogy akkor megcsinálom a legnagyobban, ami szóba jöhet, és inkább kérek elnézést, mint engedélyt.”

Gratula, Chris, ez nagyon kreatív volt!