Meztelen és terhes nők a kifutón – fotókkal!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. február 22. bencze.aron

Bár a modellek hozzá vannak szokva, hogy a divat és a művészet kedvéért néha vetkőzniük kell, ez a bemutató talán még az ő ízlésüknek is sok volt.


Arra szinte mérget vennénk, hogy a közönség is meglepődött, amikor a Robyn Coles-féle kalapbemutató kezdetét vette és a kifutóra megérkeztek a modellek. A London keleti részén lévő White Rabbit Studioban ugyanis egytől-egyig anyaszült meztelen modellek jelentek meg és mutatták be a kalapkölteményeket.

Köztünk volt Sophia Cahill divatmodell és korábbi szépségkirálynő, aki 8 hónapos terhesen is vállalta, hogy részt vesz a bemutatón. A tervező később elárulta azt is, miért ragaszkodott a formabontó bemutatóhoz: szerinte ahhoz, hogy egy kalap igazán érvényesüljön, nincs szükség semmilyen más öltözékre és kiegészítőre. Arról nem beszélve, hogy a kalapok esetében egyáltalán nem számít, hogy a modellnek milyen az alkata vagy épp a mérete.

Hozzátette, az állapotos Cahill szerepeltetéséhez személy szerint ő ragaszkodott, mert úgy gondolja túl kevés várandós modellt látni a kifutón.

Ha szeretné megnézni az  eseményről készült fotókat, kattintson ide.