Miért választotta az X-Faktort Szabó Dávid?

Szabó Dávid sikere tíz éve töretlen az Operettszínház művészeként, most mégis úgy érzi: változatnia kell az életén - írja a Best Magazin.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. szeptember 30. bencze.aron

Szabó Dávid sikere tíz éve töretlen az Operettszínház művészeként, most mégis úgy érzi: változatnia kell az életén – írja a Best Magazin.


Egy lapra: az X-Faktorra tett fel mindent, a magánéletét és a színházat egy időre háttérbe szorítja. Sok színész álma, hogy az Operettszínház színésze legyen, egykor Szabó Dávidé is ez volt, ám most úgy érzi: „le kell térnie a kitaposott ösvényről”, új kihívásokra van szüksége. Ezért jelentkezett az X-Faktorba, amivel nagyon sokat kockáztatott. A karrierjét és a magánéletét is félre tette a siker érdekében. „Van valaki az életemben, aki tíz éve mellettem van jóban, rosszban. A válogatók idején igaz, volt köztünk egy kis mosolyszünet, de kis idővel újra egymásra találtunk. Ugyanakkor megállapodtunk abban, hogy most a háttérbe húzódik a kapcsolatunk. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne beszélnénk mindennap. Abban maradtunk, hogy nem állítunk elvárásokat a másik elé, hiszen az feszültségeket okozna közöttünk. Egyikünknek sem könnyű ez a helyzet, de ő is elfogadta, hogy nekem most az X-Faktor a legfontosabb. Most 27 éves vagyok, néhány évig még szeretnék a karrieremmel foglalkozni, hogy meg tudjam teremteni a leendő családomnak a biztos alapot. Már többször elképzeltem magam családapaként.

A történet folytatását keresse a Best-ben.