Mikuláshajó és forralt bor-fesztivál – A legjobb feszültségoldó programok karácsony előttál – A legjobb feszültségoldó programok karácsony előtt

Végre itt a december! Amíg megérkezik a várva várt Karácsony, addig sem kell unatkoznunk! Itt van néhány jó kis adventi program!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2016. december 01. Femcafé

Mikuláshajó Tokajban

Ha gyerkőcökkel keresünk izgalmas programlehetőségeket, akkor ez biztosan telitalálat lesz! Tokajban ugyanis Mikulásjáratok indulnak a kikötőből december 2-3-4-én, 9-én és 11-én is, ahol magával a Télapóval és a Krampuszaival is találkozhatnak az apróságok, ráadásul minden résztvevő kicsi ajándékcsomagot kap, és beszélgethetnek is a Mikulással miközben csodálhatják a fagyos tájat hajókázás közben.

Barlangtúra a Télapóval

Tudunk még egy szuper ötletet, ha a kicsikkel mozdulnánk ki, főleg akkor, ha a gyerekek szeretik az izgalmas kalandokat. A Baradla-barlangban ugyanis Mikulástúrát szerveznek az apróságoknak és szüleiknek, ami alatt egy játékos kirándulás keretein belül juthatnak el a családok a Télapóhoz, aki meglepetés csomagokat oszt a feladatot teljesítő gyerekeknek. Az biztos, hogy egy ilyen túra hallatán a gyerkőcünk még a bőréből is kiugrik majd!

Élményudvar Budapesten

A fővárosban is rengeteg szuper hely vár minket decemberben, például a Gozsdu, ami már 2-ától ünnepi díszbe öltözik, 3-án pedig érkezik is a Mikulás valódi rénszarvasokkal és csodás szánnal, egészen 13-áig pedig kézműves vásárral várják az érdeklődőket, ráadásul a Sky Terrace-on utánozhatatlan kilátás mellett romantikázhatunk szerelmünkkel egy-egy isteni forralt borral a kezünkben.

További programokért kattints ide!