Milyen kismama lesz Katalin?

Az egész világ izgatottan figyeli, hogy vajon milyen trendet teremt a várandós hercegné.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. január 07. bencze.aron

Az egész világ izgatottan figyeli, hogy vajon milyen trendet teremt a várandós hercegné. Katalin, Cambridge hercegnője – vagyis Kate Middleton, Vilmos herceg, a brit trón majdani várományosának polgári származású felesége – sokat dolgozott: 2012-ben 122 eseményen vett részt a királyi család tagjaként a 2011-ben feljegyzett 34 hivatalos megjelenés után.


A hercegnőt azonban egyre növekvő népszerűsége ellenére idén bizonyosan ismét kevesebbszer láthatják majd az alattvalók, a múlt hónapban ugyanis bejelentették, hogy Katalin gyermeket vár. Vilmos hitvese néhány napig kórházi kezelésre is szorult heveny terhességi rosszullétei miatt, és a hercegi pár az uralkodó kelet-angliai téli rezidenciáján, Sandringham kastélyában rendezett hagyományos családi karácsonyi ebéden sem vett részt.

Katalin most teljes erőbedobással az anyaságra készül, és mint korábban Vilmossal együtt bejelentették, szeretnének nyugodt, normális és biztonságos gyermekkort biztosítani a babának. A pici születése valamikor a nyár elején lesz esedékes, így II. Erzsébet gyémántjubileumi ünnepségsorozata után Nagy-Britannia egy újabb izgalmas év elé néz: jövendő uralkodójának érkezését várja.

Kate Middletone-ra egész üzletágak épülnek, így a világ leggyakrabban fotózott hölgye valószínűleg várandóssága ideje alatt is trendformáló lesz: a divatcégek és üzletek már ugrásra készen állnak, és árgus szemekkel figyelik a hercegné gömbölyödő pocakját, hogy azonnal piacra dobják majd a Katalin által viselt kismamaruhákat.