Mire kívánós Jennifer Garner? (+kép)

Úgy tűnik, a harmadik gyermekével állapotos Jennifer Garner sem menekülhet a kívánósság elől: egy fotó tanúsága szerint a színésznő éppen a nőgyógyászhoz igyekezve "tankolt fel" egy jókora adag energiabombát.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. október 05. czefernek.lena

Úgy tűnik, a harmadik gyermekét váró Jennifer Garner sem menekülhet a kívánósság elől: egy fotó tanúsága szerint a színésznő éppen a nőgyógyászhoz igyekezve “tankolt fel” egy jókora adag energiabombát.


Harmadik gyermekét várja a sztárpár Ben Affleck és Jennifer Garner. A bulvársajtó szinte minden egyes – terhességgel kapcsolatos hírre – lecsap, így most a színésznő kívánóssága sem kivétel ez alól.

Úgy tűnik, Affleck neje ugyanis az édességekre szakosodott a várandósság idején, ezt tanusítja legalábbis az a felvétel, amely hétfőn készült és amelyen Garner jókora energiabombát visz a nőgyógyászához vezető hosszú útra.

A celebritybabyscoop.com le is vonja a tanulságot, miszerint a színésznő bizonyára édességet kíván, ha ezt a nagy doboz süteményt egymaga készül megenni.

Garner egyébként szemmel láthatóan jól viseli a terhességét a fotó tanúsága szerint. Jól összeválogatott öltözékével az elegáns, ám csöppet sem hivalkodó kismamák táborát gazdagítja.