Mit nézzen a gyerek az őszi szünetben?

Elsősorban társasozzunk, játsszunk a gyerekkel, ha van rá mód, és időnk engedi. Aztán adjunk rá esőkabátot, gumicsizmát, és engedjük ki a kertbe - már ha van kertünk. Ha már végképp semmi ötletünk nincs arra, hogy mivel kössük le az őszi szünet hetében, és minden színes ceruzájának a hegye kitört, hegyezője elveszett, így rajzolgatni sem tud, akkor se engedjük fél napig gyerektévét nézni, próbáljunk találni neki célzott műsorokat. Kínál ilyet a még mindig nem eléggé gyerekbarát M2, az Animal Planet és több ismeretterjesztő csatorna. Szubjektív hatnapos ajánló.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. október 30. szabo.daniel

Elsősorban társasozzunk, játsszunk a gyerekkel, ha van rá mód, és időnk engedi. Aztán adjunk rá esőkabátot, gumicsizmát, és engedjük ki a kertbe – már ha van kertünk. Ha már végképp semmi ötletünk nincs arra, hogy mivel kössük le az őszi szünet hetében, és minden színes ceruzájának a hegye kitört, hegyezője elveszett, így rajzolgatni sem tud, akkor se engedjük fél napig gyerektévét nézni, próbáljunk találni neki célzott műsorokat. Kínál ilyet a még mindig nem eléggé gyerekbarát M2, az Animal Planet és több ismeretterjesztő csatorna. Szubjektív hatnapos ajánló.


Kinek? Nyolc-tizennégy éves kor közti lányoknak.

Miért? Köztudomású, hogy a pónik, lovak roppant népszerűek az óvodás és kisiskolás lányok körében, különösen akkor, ha rózsaszínűek, és csillámporos szárnyacska van a hátukon. Ilyen torz lényeket ugyan nem látunk élőben, de a valódi szereplőkkel felvett kanadai sorozat nézhető: nagyrészt farmon játszódik, gyerekek, fiatalok mellett sok állat, így ló is van benne. Hasonló az ausztrál A Nyereg Klub, amely Bonnie Bryant regénye alapján készült filmsorozat, és egy lovasiskolában játszódik. Ez az M2-n fut délutánonként.