Mitől félti lányát Antal Tímea édesanyja?

Bánffyhunyad immár nem csak történelmi múltjáról és a hatalmas romakastélyairól híres, hanem Antal Timiről is. A lány szülei tiszta szívből örülnek, hogy Timi még mindig ott lehet az X-Faktorban, de féltik is a nagyvárosi élettől, és nagyon hiányzik nekik, hogy reggelente már nem ölelhetik őt meg - olvasható a Best Magazinban.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. december 13. bencze.aron

Bánffyhunyad immár nem csak történelmi múltjáról és a hatalmas romakastélyairól híres, hanem Antal Timiről is. A lány szülei tiszta szívből örülnek, hogy Timi még mindig ott lehet az X-Faktorban, de féltik is a nagyvárosi élettől, és nagyon hiányzik nekik, hogy reggelente már nem ölelhetik őt meg – olvasható a Best Magazinban.


Antal Timi szüleit Bánffyhunyadon úton útfélen megállítják az emberek. Hol azért, hogy elmondják a szülőknek, még egy szavazattal hozzájárulnak lányuk sikeréhez, hol pedig csak pár bíztató szót mondanak. Timit szülővárosában ugyanis mindenki ismeri, és már az X-Faktor előtt is szerették az emberek a mindig jókedvű, mosolygós fiatal lányt. „Timi mindig is jó gyerek volt, jó társaságba járt, sosem kellett keresni, hiszen idehaza, mintha mindenki vigyázott volna rá – kezdi Timi anyukája, Éva.

– Már több mint három hónapja nincs itthon, amit én viselek nehezebben. Kettős érzés ez, hiszen hétről hétre azért szorul össze a gyomrom, nehogy kiessen a versenyből, mégis üres az otthonunk nélküle, nem tudom, megszokom-e valaha, hogy esténként már nem kell neki vacsorát készítenem. Persze sokat mondogatta, hogy egyszer majd Budapestre szeretne költözni, de bevallom őszintén, nem gondoltam volna, hogy ilyen hirtelen jön el ez az idő.

Most döbbentem igazán rá, hogy végleg elveszítem őt, hiszen gyakorlatilag már kirepült a családi fészekből. Jóllehet ez az élet rendje, de féltjük őt a férjemmel, hiszen Budapest jóval nagyobb, veszélyesebb, mint Bánffyhunyad.”
A történet folytatását keresse a Best-ben.