Most jártak először küldöldön a TV2 műsorvezetőjének gyermekei

Iskolás lett Zsófi, a nagyobbik Azurák lány, és talán ez volt az utolsó olyan családi vakáció, amikor még nem kellett a nyári kötelező olvasmányokra gondolnia - írja a Best Magazin.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. szeptember 13. bencze.aron

Iskolás lett Zsófi, a nagyobbik Azurák lány, és talán ez volt az utolsó olyan családi vakáció, amikor még nem kellett a nyári kötelező olvasmányokra gondolnia – írja a Best Magazin.


Zsófi és Hanna még sosem jártak külföldön, de most egy rokonlátogatással egybekötött utazáson megpillantották a tengert is. Azurák Csaba feleségével , Grétivel már sok helyen járt a világban, de a gyerekeknek eddig a »nagy víz« a Velencei tó és a Balaton volt. Nem csoda, hogy óriási volt az izgalom, amikor nekivágtak életük első külföldi – osztrák-olasz túrájának. „Bár hosszú utakat autóztunk, de a lányok nem nyavalyogtak, hogy álljunk meg pihenni. Fel-fel kiáltottak, hogy nézd, micsoda magas hegyek, és izgatottan mondták, hogy még mindig tart, még mindig nincs vége az alagútnak” – meséli Csaba, aki még hegyet mászni is elvitte a lányokat. „Jártunk barlangoknál, vízeséseknél és most már a lányokkal együtt is megállapítottuk, hogy Ausztria tényleg gyönyörű. Mivel Gréti testvére itt lakik, összekötöttük a családlátogatást a nyaralással. A legizgalmasabb az volt, amikor átutaztunk Olaszországba, hiszen a lányok azelőtt még nem látták a tengert. Nagy ujjongásban törtek ki, amikor elértünk az Adriához. Homokvárat építettek a tengerparton, és persze rengeteg kagylót gyűjtöttünk, vödörszámra hoztunk haza a kedvükért.”

A TÖRTÉNET FOLYTATÁSÁT KERESSE A BEST-BEN.