Most rendeld meg a karácsonyi ajándékokat, ha jót akarsz!

A Magyar Posta már készül az ünnepekre, vagyis felhívták a kedves ügyfelek figyelmét, hogy legyenek szívesek időben gondoskodni a meglepetésekről.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2017. október 14. Dívány

Bármennyire is szeretik a karácsonyt annyian, a vénasszonyok nyara kellős közepén még nem biztos, hogy sokan vannak azok, akiknél a nagy adventi vásárolgatás most a prioritási lista elején szerepel, pedig van olyan üzletlánc, ahol már kitették a szaloncukrokat. Sőt, a Magyar Posta már most figyelmeztet, hogy ideje időben megrendelni azokat a fránya ajándékokat, ha szeretnénk, hogy még az ünnepek alatt  átadhassuk azokat a célszemélyeknek. Hát igen, a tavalyi fiaskó után valahol érthető, hogy megpróbálják kicsit megsürgetni az ügyfeleket. Részletek a hajtás után!

Azt javasolja a Magyar Posta, hogy aki külföldről, elsősorban kínai webáruházakból akar karácsonyi ajándékot rendelni, tegye meg minél előbb. Ezek általában nem csomagként, hanem levélként érkeznek, és a közönséges levél kézbesítési ideje külföldről 20-50, kiemelt időszakokban, és ilyen a karácsony előtti, 30-60 nap. “Ha kevés már az idő, akkor azt javaslom, hogy olyan csomagkézbesítési szolgáltatást rendeljenek, amelyhez nyomkövetés is társul” – mondta az InfoRádiónak Panulin Ildikó, a Magyar Posta szóvivője.

A cikk itt folytatódik!