Nagypapa lesz a Barátok közt sztárja

A Barátok közt Vili bácsija nagypapa lesz. Nem a népszerű sorozatban, hanem a való életben. Májusra várják a kis Balázs érkezését. Várkonyi András a hot! magazinnak bevallotta: hiába a kézzel fogható bizonyíték és az egyre szaporodó ultrahangfelvétel, továbbra sem hiszi el, hogy a fia és a menye nagypapává teszik.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. március 23. bencze.aron

A Barátok közt Vili bácsija nagypapa lesz. Nem a népszerű sorozatban, hanem a való életben. Májusra várják a kis Balázs érkezését. Várkonyi András a hot! magazinnak bevallotta: hiába a kézzel fogható bizonyíték és az egyre szaporodó ultrahangfelvétel, továbbra sem hiszi el, hogy a fia és a menye nagypapává teszik – írja a Hot Magazin.


– Egyelőre a feleségem a buzgóbb. Persze én is elhiszem majd, hogy mindez nem csak álom, de ahhoz a kezemben kell tartanom az unokámat. Ilyen típus vagyok, már a fiam születésénél is képtelen voltam előre beleélni magam az apai teendőkbe – meséli Várkonyi András, aki attól tart, hogy túlságosan “öreg” lesz már olyan nagypapának, aki képes ritmust tartani az unokájával.

– Közel leszek a hetvenhez, mire kirándulni, focizni vihetném Balázst, remélem, bírni fogom a tempót. Nem hiszek abban, hogy az embert az a tudat, hogy unokája születik, képes akár tíz évre felspannolni. Azért nagyon remélem, hogy még sokat játszhatok az unokámmal, és ha nekem nincsenek is emlékeim a nagyapámmal töltött időkről, Balázzsal lesznek szép közös pillanataink – olvasható a bulvárlapban.