Nem engedte elvetetni babáját a rákos anyuka – Kate és Leo segített

Gemma Nuttall-nál még 2013-ban diagnosztizáltak petefészekrákot. Mivel akkor már szíve alatt hordta gyermekét, elutasította a kezeléseket, ám állapota a szülés után egy rövid javulást követően rosszabbodott. Egy borsos árú német immunerősítő kezelésben reménykedve alapítványt hozott létre, hogy összegyűjtse rá a pénzt. Erről a kezdeményezésről értesült Kate Winslet és Leonardo DiCaprio akik azonnal felkarolták a rákos anyuka ügyét.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
abortusz
2018. február 08. C.L.

A 29 éves Gemma már szíve alatt hordta kislányát, amikor rosszindulatú petefészekrákot diagnosztizáltak nála az orvosok. Az anyuka a várandósság alatt elutasította a kezeléseket, és csak a szülés után vállalkozott az eltávolító műtétre.

Állapota azonban nem kecsegtetett semmi jóval, ezért végső elkeseredésében édesanyjával együtt megpróbáltak összegyűjteni annyi pénzt, hogy Gemma eljuthasson egy német kezelésre. Erre a kezdeményezésre kattintott rá Kate Winslet, aki édesanyja révén maga is érintett a témában.

 

A színésznő végül szólt barátjának, és Leonardo Di Caprioval karöltve összesen 1,3 millió dollárt gyűjtöttek össze három “Jack és Rose” este licitjéből. A fiatal anyuka végül meggyógyult, hála a németországi kezelésnek, a Titanic sztárjai pedig a fennmaradó összeget rákos betegeket segítő alapítványoknak juttatták el – írja a Daily Mail.

Fotó: Wikipédia