Nem találtál bébiszittert? Hozd magaddal a babát az órára!

Az egyetem és a gyerekvállalás nem egykönnyen egyeztethető össze, igaz? Kivéve, ha valamivel nyitottabb az egyetem, a csoport... és a professzor!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
baba
2017. szeptember 12. Családháló

Volt már hasonló, és szívesen adnánk hírt minél több ilyen esetről.

„Küldtem egy emailt óra előtt a professzoromnak: valami közbejött, nincs bébiszitterem Emmettnek – írja egy anya a Love What Matters oldalon -, ő pedig visszahívott, és azt mondta: hozd magaddal, kérlek! Egyedülálló anyának lenni nagy kihívás, de az olyan emberek, mint Dr. Henry Musoma, egy kicsivel könnyebbé teszik.”

Közzétette: Love What Matters – 2017. szeptember 11.

A professzor természetesen kezelte a helyzetet: a karjára vette a babát, míg előadott.

Didn't Have A Sitter For Class

"So today I emailed my Professor before class saying that something came up and I didn't have a sitter for Emmett and he called me back and said to please bring him! Being a single mom is so challenging but it's people like Dr. Henry Musoma that make life just a tiny bit easier! THIS is why I'm so proud to be an Aggie! Definitely something I'll never forget and can't wait to someday tell Emmett that it's because of people like this that mommy was able to graduate from the best university in the world."#LoveWhatMattersCredit: Ashton Robinson

Közzétette: Love What Matters – 2017. szeptember 11.

„Biztos, hogy ezt sosem felejtem el – folytatja az édesanya. – Alig várom, hogy elmesélhessem Emmettnek, hogy éppen az ilyen emberek miatt tudott Anya lediplomázni a világ legjobb egyetemén.”

Jó látni, hogy a „naggyon hivatalos” helyzetek is tudnak működni babával együtt – ha mindenki akarja…