NYERJETEK KÖNYVCSOMAGOKAT! 15 könyvötlet, amellyel nem tudsz mellélőni!

Életem egyik legnagyobb élménye, hogy két olyan gyermeket kaptam, akik számára a könyv ugyanaz a csodát, titkot, varázslatot rejtő kincs, mint számomra. A Nagy már maga próbálkozik a betűkkel, a Kicsinél viszont ez a varázsfegyver minden dackorszakos hisztire: „Szeretnél olvasni?” És a könnyek felszáradnak, szalad egy éppen aktuális kedvencért, hogy az ölünkbe kuckózva végre „jól legyen”. A mese varázslatán túl attól is, hogy együtt vagyunk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2017. december 04. Családháló/Harmat Kiadó

A Harmat Kiadó a kapcsolatok szolgálatában áll több mint 25 éve. Hiszünk benne, hogy mindenkit meg lehet szólítani a könyveken keresztül, akár még a férfiakat is, hiszen a legtöbben őszintén vágynak arra, hogy boldoggá tegyék feleségüket és gyermekeiket, illetve hatékonyan kapcsolódjanak munkatársaikhoz, de sokan nem tudják, mit tehetnének ezért.

A legszebb és leghasznosabb tárgyi ajándék szerintünk a könyv. Hiszen nem pusztán néhány összefűzött papírlapot nyújtunk át a megajándékozottnak, hanem csodát, újra meg újra megszülető történetet, amely új impulzusokat, vágyakat, távlatokat ad.

Áldott, egymásra és önmagunkra találós karácsonyt kívánunk a Harmat Kiadó nevében a Családháló minden olvasójának!

NYEREMÉNYJÁTÉKOT hirdet a Harmat Kiadó a Családháló.hu olvasói részére!

Öt könyvcsomagot sorsolunk ki azok között, akik 2017. december 8-án 22 óráig elküldik nekünk a jatek@csaladhalo.hu e-mailcímre a cikk alján található kérdésekre a megfelelő válaszokat! A levélben feltétlenül adjátok meg a neveteket és a postacímeteket, ahová a könyveket elküldhetik! Azt is megjelölhetitek, hogy az alábbi 5 könyvcsomag közül melyiket szeretnétek leginkább – bár ha szerencsések vagytok, akkor sem tudjuk garantálni, hogy a megjelöltet kapjátok!

Férfiaknak:

Gary Chapmannek, a méltán népszerű 5 szeretetnyelv elmélet megalkotójának, és Henry Cloudnak, a Határaink sorozat szerzőjének köszönhetően ma már könnyen eszközt kapnak kezükbe azok a férfiak, akik nyitottak az önfejlesztésre. Könyvcsomagunkat kedvelt szerzőnk, Philip Yancey könyvével egészítjük ki, aki nagy elmék és alkotók spirituális életútját mutatja be.

Henry Cloud: Határok a vezetés szolgálatában
Gary Chapman: Az 5 szeretetnyelv: Férfiaknak
Philip Yancey: Kerülő utak a boldogsághoz

Nőknek:

Egy csésze teával és a kedvenc zenénkkel most megengedhetjük azt a luxust, hogy teljesen belemerüljünk az 5 szeretetnyelv színező egy-egy oldalának kidolgozásába vagy a méltán népszerű Francine Rivers regényébe. A lelkünket pedig Tapolyai Emőke frissen megjelent, rövid terjedelmű, de hosszú hatású könyvével tehetjük rendbe: ha már sokat olvastunk a múlt elengedésének szükségességéről, most eszközt is kaphatunk a kezünkbe, amely – keresztény – választ ad a hogyanjára. Hiszen mi is tölthetne fel jobban, mint egy stresszmentes óra, amelyben egyszerre tehetjük le a terheinket, és véshetjük a szívünkbe ezeket a pozitív üzeneteket?

Francine Rivers: Megváltó szeretet
Tapolyai Emőke: Harmóniában múltunkkal, jelenünkkel, jövőnkkel
Az 5 szeretetnyelv – színezőkönyv®

Gyerekeknek:

Válogatásunkat az érkező ünnephez igazítottuk, hiszen karácsonykor az Isten, a gyermek Jézus érkezését várjuk, ahogyan Panov apó tette. Gazdagon illusztrált Tolsztoj-mesénk igazi téli hangulatot varázsolhat otthonainkba. A legszebb bibliai történetek segítségével a kisgyermekek is megismerkedhetnek az Ó- és Újszövetség legfontosabb szereplőivel és eseményeivel. A méltán népszerű Kállai Nagy Krisztina képeivel készült Csendes éj pedig állatrajongó kis olvasóink számára hozhatja közel a karácsonyt.

Gary Chapman: Az 5 szeretetnyelv – Egymásra hangolva díszkiadás
Kevin Leman: Segítség, akaratos a gyerekem!
Gary Chapman & Arlene Pellicane: Netfüggő gyerekek

Ifjúsági:

A Narnia-világ bűvkörében élő ifjú olvasók bizonyára nem vetik meg színezőnket, amelyet egy doboz ceruzával kiegészítve önmagában is bátran ajándékozhatunk az ifjúságnak. Abszolút unisex ajánlatunk a méltán híres 7 szokás elmélet fiatalok számára készített verziója. Sean Covey világsikerű könyve tizenévesek és fiatal felnőttek milliói számára jelent iránytűt ahhoz, hogy valóban sikeres legyen az életük. A kiskamaszok számára tettük a csomagba A változó szerelem (2010) című romantikus tinivígjáték előzménykönyvét, melynek címe Szerintem, szerinted. Wendelin Van Draanen amerikai írónő az alapvető emberi értékekről és igazságokról tanít, a kép egésze ugyanis sokszor más, mint pusztán a részek összessége.

Wendelin van Draanen: Szerintem, szerinted
Sean Covey: A kiemelkedően eredményes fiatalok 7 szokása
Narnia krónikái – Színezőkönyv

Családi:

Ajánlatunk mindhárom könyve ugyanazt az üzenetet közvetíti a különböző problémákhoz igazítva: a gyermekünkkel és párunkkal való kapcsolatunk „ára” a figyelem. Figyelni az igényeire, a szeretetnyelvére, a problémáira, az érdeklődésére, a szükségleteire. Ha ez a figyelemigény pozitívan ki van elégítve, akkor egy jól működő, bensőséges, tápláló család tagjai lehetünk. Ez pedig mindannyiunk vágya!

Lev Tolsztoj: Panov apó karácsonya
Marion Thomas: A legszebb bibliai történetek
Vicki Howie: Csendes éj

KÉRDÉSEK:

  1. Hány éve áll a Harmat Kiadó a kapcsolatok szolgálatában?

a – 25

b – 5

c – 40

  1. Ki készítette a Csendes éj illusztrációit?

a – KállaiNagy Krisztina

b – Miklya Luzsányi Mónika

c – Bob Hartman

  1. Melyik ajándékkönyvhöz ajánlott színes ceruzát beszerezni?

a – Tapolyai Emőke: Harmóniában múltunkkal, jelenünkkel, jövőnkkel

b – Francine Rivers: Megváltó szeretet

c – Az 5 szeretetnyelv – színezőkönyv

  1. Mi a Szerintem, szerinted című könyvből készült film címe?

a – A változó szerelem

b – Szerelem változóban

c – A szerelem megváltoztat

 

A Harmat Kiadó holnapját itt tudjátok felkeresni!