Obamáék letiltották lányaikat!

A Facebook kétségtelenül 2011 bombasikere több, mint 800 millió felhasználójával. Ennek ellenére sem számíthat az Obama lányokra, akik még csak nem is regisztrálhatnak egyhamar.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. december 19. czefernek.lena

A Facebook kétségtelenül 2011 bombasikere több, mint 800 millió felhasználójával. Ennek ellenére sem számíthat az Obama lányokra, akik még csak nem is regisztrálhatnak egyhamar.


Barack Obama amerikai elnök és felesége Michelle, megosztották erről vallott nézeteiket egy karácsonyi interjúban az olvasókkal. Két lányukat: Sasha-t és Maila-t egyszerűen letiltották a Facebook használatáról. Az elnök szerint sem meghozni, sem kivitelezni nem volt nehéz ezt a döntést. Elméletük szerint: „Miért kötnénk idegenek orrára, akiket még csak nem is ismerünk, hogy mi történik velünk? Ennek semmi értelmét nem látjuk”. Mikor azonban a First Lady megemlítette, hogy Maila még csak 13, Sasha pedig 10 éves, az elnök nevetve hozzátette: „ Négy év múlva persze elválik, ők hogy gondolják majd!”  

Obamáék házi kedvence Bo, szintén részt vett a beszélgetésen , ami zavartalanná csak akkor vált, miután eltávolították a kutya nyakáról a karácsonyi csengőt… A család betekintést engedett TV nézési szokásaikba is: Michelle, a First Lady elárulta, hogy nem igazán tudnak együtt TV-zni a családfővel.  

Bár Obama és lányai kedvenc show műsora a Modern Family, az elnök más, fajsúlyosabb filmeket is szívesen néz. Nagy kedvence a „Gengszterkorzó” című Atlantic City-ben játszódó HBO sorozat vagy a „Homeland”, mely egy izraeli sorozat amerikai remake-je. A sport nem tartozik a mindenképpen-látni- kell kategóriába nála.

Végül, mielőtt bárki azt hihetné, hogy a világ legbefolyásosabb emberének magán rezidenciáján  a létező összes, modern és trendi  kütyü megtalálható, Obama eloszlatta a kétségeket. A Fehér ház második emeletén megállt az idő – már ami a technikai felszereltséget illeti – digitális rögzítő rendszert is csak nemrég kaptak.