Olimpiai bajnoknőnknek meggyűlt a baja a babájával

„Amikor Motyó éjjel nem kapott enni, leszokott arról, hogy felébresszen” - nyilatkozta a Best Magazinnak Kovács Ági olipmpiai bajnok úszónő.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. december 08. bencze.aron

„Amikor Motyó éjjel nem kapott enni, leszokott arról, hogy felébresszen” – nyilatkozta a Best Magazinnak Kovács Ági olipmpiai bajnok úszónő.


A bulvárlap cikke szerint a volt úszónő eleinte kicsit tanácstalan volt, mit is kezdjen egy kisbabával, de aztán hamar feltalálta magát. A sportolómúlt azért megtette a magáét, s Kovács Ági ma már úgynevezett babás edzésterv szerint alakította ki 6 hónapos kisfia életét. Az egykori olimpiai bajnok úszónő azt mondja, ha nem így lenne, fenekestül felfordulna az életük. Kovács Ági maga sem gondolta volna, hogy az első időkben ennyire nehéz lesz gyermekével. Azt hitte, minden megy majd, mint a karikacsapás, de tévedett. „A szülés előtt csak magammal voltam elfoglalva. Egyszerűen nem gondolkoztam azon, mi lesz, ha megszületik a baba, mit csináltjak, ha kijövünk a kórházból, és például sír. Ráadásul nagyon fáradt voltam, egyszerűen nem tudtam pihenni, úgy éreztem teljes káoszban élünk, amiből nem látom a kiutat”  – jegyzi meg a Best Magazinnak.