Ördög Nóra lombikos “comming outja”

Sok híresség titkolja, hogy az oly sokáig és oly nagyon várt baba lombikban fogant. Mintha ezt valamiféleképpen szégyellni kellene. Holott hatalmas lelkierőről, szívós kitartásról tesznek tanúságot azok a nők, akik erre is vállalkoznak - írja a Best Magazin.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. november 20. bencze.aron

Sok híresség titkolja, hogy az oly sokáig és oly nagyon várt baba lombikban fogant. Mintha ezt valamiféleképpen szégyellni kellene. Holott hatalmas lelkierőről, szívós kitartásról tesznek tanúságot azok a nők, akik erre is vállalkoznak – írja a Best Magazin.


A bulvárlap cikkében arra hívja fel a figyelmet, hogy Magyarországon jószerével Ördög Nóra az első olyan híresség, aki nem titkolja, hogy lombikbabát vár. Mióta Ördög Nóra kiállt a nyilvánosság elé, és blogjában elmondta, mi mindenen ment keresztül az utóbbi három és fél évben, hogy gyereke lehessen, egyre másra jönnek a hírek, rajta kívül ki mindenki járta végig ugyanezeket a stációkat a hírességek közül is. Csakhogy ők valamilyen oknál fogva nem beszéltek erről, vagy gondosan megkerülték a témát. Sokan suttogják, hogy a színésznő, aki ötvenen túl szülte meg első gyermekét, lombikprogramnak köszönhetően lett boldog édesanya.

A már negyvenes éveiben járó ünnepelt díva szintén az orvosoknak ad hálát, hogy kislánya érkezett. Az egyik tévés műsorvezetőnek egyenesen a házasságát mentette meg, hogy megannyi hiábavaló próbálkozás után férjévek közös gyermekük született. De amikor szóba került, hogy sűrűn megfordult az egyik lombikprogramban is részt vevő klinikán, akkor nem akart erről nyilatkozni. Az is nyílt titok, hogy a külföldi sztárok közül Angelina Jolie is mesterséges megtermékenyítésnek köszönhetően szült ikreket. Hollywoodban egyébként sorra születtek az ikrek az elmúlt években, ami a lombikterhességek tipikus velejárója: Julia Roberts és Sarah Jessica Parker sem véletlenül adott ikreknek életet. A beavatkozás során ugyanis soha nem egyetlen embriót ültetnek vissza a méhbe, hanem 38 éves korig kettőt, a felett pedig három megtermékenyített sejttel végzik a beavatkozást.

További részletek a BEST magazinban.