Ördög Nóri születendő kislánya a Csíkos Angyal?

Amióta Ördög Nóra titokzatosan Csíkos Angyalnak nevezte el a Story díjátadó gáláján kapott csillagot, mindenki azt találgatja, hogy vajon mire gondolt az év műsorvezetője - olvasható a Best Magazinban.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. február 10. bencze.aron

Amióta Ördög Nóra titokzatosan Csíkos Angyalnak nevezte el a Story díjátadó gáláján kapott csillagot, mindenki azt találgatja, hogy vajon mire gondolt az év műsorvezetője – olvasható a Best Magazinban.


Ha a világháló keresőprogramjába beírjuk az „Ördög Nóra” és a „Csíkos Angyal” kifejezéseket, több száz találatot kapunk. Ezek egy részéből az derül ki: a műsorvezető lehet a „csíkos”, mert imádja a csíkos ruhákat. „A csíkos nálam minden formában jöhet: imádom a dekoratív csíkos dolgokat!”

Az „Angyal” szó kapcsán a legjobb barátnőjével közösen írt Angyalműhely című könyvéről olvashatunk a számítógépes keresőprogram jóvoltából: „A mai napom is főleg szervezkedéssel és könyvírással telik az Angyalbázison, úgyhogy igazi angyalhoz méltóan viselem az angyali egyen-karkötőmet is.” Azonban ismerve Nórát, ezúttal a „Csíkos Angyal” kifejezés, egy jóval személyesebb dolgot személyesíthet meg az életében. Sokak szerint az a legvalószínűbb, hogy Nóri és a férje azt a pillanatot emlegetik így, amikor hosszas várakozás után, megjelent a terhességi teszten az a bizonyos csík, amely azt jelentette, hogy végre teljesül a legnagyobb álmuk: szülők lehetnek.

A történet folytatását keresse a Best-ben.