Otthonszülést tervez Katalin hercegné

Két nyomós oka is van arra, hogy a harmadik babát miért nem kórházban akarja világra hozni. Ráadásul ha tényleg valamelyik királyi rezindecián szül, akkor visszatér az uralkodócsalád régi hagyományaihoz.

szülés
2018. január 26. Dívány

Vilmos herceg is támogatja feleségét abban, hogy harmadik gyermeküket ne kórházban, hanem vagy a Kensington-palotában, vagy a királyi család norfolki birtokán fekvő Anmer Hallban szülje meg Katalin – írja a hercegnéhez közelálló forrásokra hivatkozva a brit Express Magazin.

“Katalin nagyon szeretné otthon megszülni harmadik gyermekét, és ebben Vilmos is támogatja” – mondta a hercegné egyik barátja az Expressnek. A forrás azt is hozzátette, hogy a cambridge-i hercegné valójában már a második gyermekét is otthon szerette volna megszülni, azonban erre akkor nem volt lehetősége.

A brit lap azt írja, hogy Vilmost és Katalint is zavarta a hatalmas felfordulás, amit a St. Mary kórházban okoztak mindkét gyermekük születésekor, úgy érezték, a tömeg és a média masszív jelenléte nem fair a többi pácienssel és rokonaikkal szemben.

A cikk itt folytatódik.