Otthonszülést tervez Katalin hercegné

Két nyomós oka is van arra, hogy a harmadik babát miért nem kórházban akarja világra hozni. Ráadásul ha tényleg valamelyik királyi rezindecián szül, akkor visszatér az uralkodócsalád régi hagyományaihoz.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
szülés
2018. január 26. Dívány

Vilmos herceg is támogatja feleségét abban, hogy harmadik gyermeküket ne kórházban, hanem vagy a Kensington-palotában, vagy a királyi család norfolki birtokán fekvő Anmer Hallban szülje meg Katalin – írja a hercegnéhez közelálló forrásokra hivatkozva a brit Express Magazin.

“Katalin nagyon szeretné otthon megszülni harmadik gyermekét, és ebben Vilmos is támogatja” – mondta a hercegné egyik barátja az Expressnek. A forrás azt is hozzátette, hogy a cambridge-i hercegné valójában már a második gyermekét is otthon szerette volna megszülni, azonban erre akkor nem volt lehetősége.

A brit lap azt írja, hogy Vilmost és Katalint is zavarta a hatalmas felfordulás, amit a St. Mary kórházban okoztak mindkét gyermekük születésekor, úgy érezték, a tömeg és a média masszív jelenléte nem fair a többi pácienssel és rokonaikkal szemben.

A cikk itt folytatódik.