Családháló

Kezdőoldal Színek Pure Summer – A szépség benned van, a kérdés az, meg tudod-e mutatni?

Pure Summer – A szépség benned van, a kérdés az, meg tudod-e mutatni?

Sokat hallunk manapság az önelfogadásról, arról, hogyan lássuk meg magunkban a szépet. De hogyan vállaljuk fel, fejezzük ki azt? Hogyan képviseljük azt, akik mi vagyunk? Az önfelvállalás és énmegjelenítés lesz a Pure Program nyári táborának témája, melyet június 25-29-ig, Balatonlellén szerveznek, és amelyre szeretettel hívnak és várnak minden 14-18 éves lányt.

Közlemény,

Az önfelvállalás egyszerű szóösszetétel, amely önmagunk felvállalását jelenti. De kit is kellene felvállalnunk?

Az önfelvállalás önmagunk megismerésével kezdődik, azzal az őszinte kíváncsisággal, amellyel saját magam felé fordulok: milyen vagyok? Milyen érzés, amikor tényleg önmagam vagyok? Hányféle szín rejtőzik bennem és mi kell ahhoz, hogy mindezt meg tudjam élni? Mi húz vissza, mitől félek, mi az, amire bátran építhetek? Ezekről a kérdésekről lesz szó a nyári táborban.

A Pure Summer során a programok a Pure Program négy pillére mentén szerveződnek, melyek a közösség, az élmény, a lelkiség és a személyiségfejlesztés. Ez alapján a táborban lesz online kommunikációs workshop, stílustanácsadás, strandolás, kreatív kerekasztal-beszélgetés, bio szépségápolási workshop, önismereti tréning és interaktív lelki est.

A szervezők célja, hogy olyan élményt biztosítsanak a résztvevő lányok számára, ami segíti a feltöltődést, megtartó közösségben minőségi idő eltöltését, és megalapozza azt, hogy a nyarat hasznosan és pihentetően töltsék el. A tábor célja, hogy a fiatalok aktívan kapcsolódjanak ki, találkozzanak a Pure szemléletmódjával és egy élménydús hetet tudjanak együtt tölteni a saját korosztályukkal.

 

A tábor díja: 35.000 Ft

 

A jelentkezéseket jelentkezési sorrendben fogadják, így érdemes minél előbb regisztrálni.

Jelentkezés: http://bit.do/puresummer

Bővebb információ: kapcsolat@youarecalled.hu

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Egy kádban a tesóval – vagy inkább mégse?

Nagy öröm és még annál is nagyobb kaland, ha az embernek – viszonylag kis korkülönbséggel – lánya és fia is...

Close