Rockfesztivál egy óvoda felújításáért

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. szeptember 13. czefernek.lena

Rockfesztivált rendeznek a felvidéki Szilicén (Silica) október 7-8-án a helyi óvoda megrongálódott tetőszerkezetének felújításáért; az eseményen fellép mások mellett a P. Mobil, a Dinamit, a Gesarol, a P. Box és a Sonia & the Soulbreakers.


A koncert kezdeményezője Schuster Lóránt, a P. Mobil vezetője, aki a helyszínen maga is látta, milyen rossz állapotban van a csodálatos felvidéki környezetben álló óvoda tetőszerkezete. A gyorsan megszerveződő fesztivál helyszíne a szilicei kultúrház.

A kétnapos rendezvény fellépő között lesz a P. Mobil mellett a Dinamit, a Gesarol, a P. Box, a Gesarol, a Sonia & the Soulbreakers, Kékesi Bajnok László, Koroknai Árpád, az egri Team Rock Band, Rudán Joe és a Radar, valamint a felvidéki Gilotin, a MadDogX, a Rockstone, az Alldevils, a RAF-II, az EVM és a Sexit. A házigazda szerepét betöltő P. Mobil a magyar rock történetében először lesz látható-hallható közös színpadon az újjáalakult Dinamittal.

Valamennyi fellépő zenekar és szólista a szilicei óvoda tetőszerkezetének felújítására ajánlotta fel tiszteletdíját. Emellett minden koncertlátogatótól magyar nyelvű mesekönyveket, illetve DVD-ket várnak ajándékba a szilicei gyerekek számára.