Rúzsa Magdi különös kapcsolata nagymamájával

Rúzsa Magdi állítja, az eddig elért sikereit nem csak önmagának, hanem az angyaloknak és elhunyt nagymamájának is köszönheti, akik a túlvilágról segítik őt - írja a Best Magazin.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. január 02. bencze.aron

Rúzsa Magdi állítja, az eddig elért sikereit nem csak önmagának, hanem az angyaloknak és elhunyt nagymamájának is köszönheti, akik a túlvilágról segítik őt – írja a Best Magazin.


Hiszek az angyalok létezésében, az angyalvilágban – mondja Magdi. „Életem során nagyon gyakran beszélgetek velük és gyakran kérek tőlük segítséget is. Kérek, de minden egyes kérést egy ígérettel hálálok meg. Például megfogadom, hogyha összejönnek a dolgaim, igyekszem kerülni az anyuval való vitákat. És ezeket természetesen be is tartom. A lényeg szerintem az, hogy higgyünk valamiben. Ha igaz, hogy Isten bennünk él, akkor megvan a válasz minden kérdésünkre. Arra, hogy miért tudunk teremteni a gondolatunkkal, arra, hogy miért teljesülnek az álmaink. És arra is, hogy miért félünk például a bűneinktől és azok következményeitől.” Magdi erősen hisz az álmaiban, és azok beteljesülésében. Nagymamája is a mai napig üzen az énekesnőnek. „Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem számíthatok a családomra, viszont az elhunyt nagymamámra még náluk is jobban hagyatkozhatom. A mai napig meghallom a figyelmeztetését, ha valamit nem úgy csinálok, ahogyan azt ő elképzelte volna. Legtöbbször álmomban jelenik meg, vagyis hiszek abban, hogyha a jövőmről vagy a saját dolgaimmal kapcsolatos dolgokról álmodom, ahhoz neki is sok köze van.”

A történet folytatását keresse a Best-ben.