Sebestyén Balázs folyton a fiáról beszél

Sebestyén Balázs nem szívesen beszél magánéletéről. Fiát is csak egyetlenegyszer mutatta meg a Storyban. Ám nem igazán tudja megállni, hogy időről időre ne sztorizzon a kisfiáról.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. november 17. bencze.aron

Sebestyén Balázs nem szívesen beszél magánéletéről. Fiát is csak egyetlenegyszer mutatta meg a Storyban. Ám nem igazán tudja megállni, hogy időről időre ne sztorizzon a kisfiáról – olvasható a Best Magazin legújabb számában.


Akik rendszeresen hallgatják a rádióban, tudják, miért harsog esténként otthon a Paff, a bűvös sárkány, és hogy miért borult ki Balázs, amikor egy idegen titokban fagylalttal etette a kis Benettet… Néhány hete töltötte be a második életévét Sebestyén Balázs kisfia. Rendes körülmények között a műsorvezető mélyen hallgat az efféle családi eseményekről, ám ha a rádióban mikrofon elé kerül, valahogy mindig megered a nyelve. Talán a hajnali kelés teszi, vagy a túláradó apai büszkeség? Ki tudja… Egy biztos: akik rendszeresen hallgatják a Class FM reggeli Morning Show című műsorát, szinte naprakész információkat kapnak Balázs kisfiáról.