Stílusos, nagycsaládos arisztokraták

Az európai arisztokrácia hagyománykövetésben, gyereknevelésben és a kifinomult eleganciában is irigylésre méltó. Megmutatjuk!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
család
2017. március 16. Heilmann Anna

A holland királyi család

Az 1971-ben Buenos Aires-ben született Máxima királyné és Willem-Alexander holland király 1999-ben találkoztak a Sevillai Tavaszi Vásáron, majd 2002-ben mondták ki a boldogító igent. Kapcsolatukat, családi életüket a holland nép máig töretlen szimpátiával támogatja, ahogy 2013-ban királlyá és királynővé való beiktatásukat is. Máxima szinte minden hivatalos találkozóján kiegészítőként elképesztően extra ékszereit és mindig lelkes mosolyát viseli. Előszeretettel hordja a belga Natan márka rendkívül egyedi és nőies összhatást kölcsönöző, exkluzív modelljeit. Három lánygyermekük van: Catharina-Amalia, Alexia és Ariane hercegkisasszonyok.

 

 

 

 

 

 

 

A dán királyi család

A dán királyi családban összesen nyolc gyermek van. A király pár két fiúgyermeke, Frederik és Joachim nem dán feleségeket választottak: az ausztrál Mary és a párizsi születésű Marie, nemcsak hajszínben és termetben, de a munkához való hozzáállásukban is igen hasonlítanak. Komolyan veszik a hivatásukkal járó felelősséget és munkamorált, stílusuk letisztult, klasszikus. Az 1972-es születésű koronahercegné, Mary azonban talán lendületesebb és szabadabb vonalat képvisel, a skandináv formavilág és a különleges kiegészítők révén izgalmas összhatású ruhatár jellemzi. A sajtó sokszor előszedi költekezése miatt, való igaz, hogy olyan luxusmárkák lelkes és nagyon gyakori viselője, mint a Prada, ALBERTA FERRETTI vagy  ALEXANDER MC QUEEN. Frederik herceggel négy gyermeket nevelnek: Christian és Vincent herceget, valamint Isabella és Josephine hercegkisasszonyokat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A svéd királyi család

A svéd uralkodói palota Szilvia királyné és XVI. Károly Gusztáv otthonaként sokáig csak a bájos, első unokájuknak, Estelle-nek nyújtott családi védőbástyát. Ám az utóbbi négy évben öccse, a kis Oscar mellé, kapott még három unokatestvért is. Édesanyja, a trón várományosa az 1977-ben született Victoria lendületes, rendkívül közvetlen habitusa, polgári származású férjéhez, Daniel Westlinghez való ragaszkodása miatt a svéd nép leginkább szeretett arisztokratája. Victoria odafigyel, hogy a hivatalos audienciákon elsősorban a skandináv származású tervezők kreációit viselje, mint például a BAUM & PFERGARTEN, H&M vagy ANINE BING.

 

 

 

 

 

A spanyol királyi család

Letizia Ortiz Rocasolano és  VI. Fülöp 2003-ban jegyezték el egymást, két lánygyermekük van a 12 éves Eleonóra, aki a trónörökösnő és a 10 éves Zsófia. Letizia királyné eredetileg újságíróként és hírbemondóként dolgozott, törékeny alkata, állítólag barátságos és empatikus szellemiséggel párosul. Stílusában ötvöződik a részleteket kihangsúlyozó spanyol divat és a modern formakultúra. Kedvelt tervezői: a barcelónai székhelyű AILANTO, Armand Bas és Carolina Herrera. Kurta szoknyahosszai miatt a sajtó gyakran hasonlítja a brit Katalin hercegnéhez, bár Letizia szerintünk messze igényesebben választja meg a ruhatárát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotók: Facebook, http://princessesblog76.blogspot.hu