Stohl András másik arca: a családapa

Igen, van egy másik arca Stohl Andrásnak, de azt csak kevesen ismerik. Mintha szándékosan rejtegetné - írja cikkében a best Magazin.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. április 03. bencze.aron

Igen, van egy másik arca Stohl Andrásnak, de azt csak kevesen ismerik. Mintha szándékosan rejtegetné – írja cikkében a Best Magazin.


Érzelmes arc, kissé talán szentimentális. Olyan arc, amelyik képes elérzékenyülni, apaként például. Ha megölelik a lányai, és minden bolondsága ellenére igazi szeretet veszi körül. Ha netán titkolja is, Stohl András az évek során megtanulta becsülni a családi boldogságot. És ebben a negatív élmények, első házassága kudarca vagy éppen a börtön mellett nagy szerepet játszott Ancsika, legkisebb lányának az édesanyja. „Nem gondoltam volna, hogy lesz az életemben még egy nő, aki úgy tud szeretni, mint az első feleségem, a nagylányok édesanyja, és akit úgy szeretek, mint Évát. Biztos nagyon sokat változtam. Sohasem szerettem például, ha elalvás előtt simogatnak. Úgy látszik, öregszem, mert az Ancsi azzal fogott meg, hogy simogat. Tizenkét évvel fiatalabb nálam. Reggeltől estig vigyorog, jó vele együtt lenni. Nagyon sok mindent szeretek benne. Például, hogy teljesen bolond, olyan, mint egy nagy gyerek, tökéletesen váratlan dolgokat produkál. És hihetetlenül jóízűeket tud nevetni. (…) Passzolunk egymáshoz. Most már egész egyszerűen igénylem, hogy cirógasson. Megváltoztatott Ancsi, és talán az idő is.

A történet folytatását keresse a Best-ben.