Szabadon zajonghat a feljelentett csecsemő!

Újra előkerülhetnek a szekrény mélyéről a kis Szabolcs (1) kedvenc játékai. A kisfiú alsó szomszédja ugyanis kénytelen lesz elviselni, hogy Szabolcs körül olykor hangosan zajlik az élet - írja a Blikk. Mint arról korábban lapunk is beszámolt a csecsemőt feljelentette a kedves szomszéd.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. február 12. bencze.aron

Újra előkerülhetnek a szekrény mélyéről a kis Szabolcs (1) kedvenc játékai. A kisfiú alsó szomszédja ugyanis kénytelen lesz elviselni, hogy Szabolcs körül olykor hangosan zajlik az élet – írja a Blikk. Mint arról korábban lapunk is beszámolt a csecsemőt feljelentette a kedves szomszéd.


„Megállapítottam, hogy a feljelentőnek tűrnie kell a szomszéd által keltett zajokat, mert azok a lakás életvitelszerű használatából adódnak” – idézte a tatabányai aljegyző ítéletét Magyari Eszter (32), a kisfiú édesanyja, aki mindvégig bízott abban, hogy igazságos döntés születik. – Megnyugodtunk, hogy nem nekünk ment el az eszünk, amikor nem akartuk Szabit gumiszobába zárni, és lábujjhegyen járni a saját otthonunkban egy szomszéd miatt.

A kis Szabolcs szülei a döntés óta fellélegezhetnek, és egyelőre az alsó szomszéd dörömböléseit sem kell elviselniük.

A bulvárlap kitér arra is, hogy a panaszos szomszéd ennek ellenére nem nyugszik bele az ítéletbe, és tovább harcol igazáért. – Valótlanságokat állítanak a hivatalban! – háborgott Cs. István (66), aki azt tervezi, hogy újra a polgármesterhez fordul. – A család alatt kellene élnie az aljegyző úrnak, hogy meggyőződjön róla, milyen földindulást képes rendezni ez a gyerek – tette hozzá.