Szédületes tempóban növekszik a csodababa!

Hihetetlen tempóban növekszik Rippel Feriék csodababája. A védőnő sem akar hinni a szemének! A kis Herkules már nyolc kiló, s ha szülei nem tartanák be a szigorú orvosi előírásokat, és megengednék a kisfiúnak, képes lenne felállni is - írja a Best Magazin.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. november 07. bencze.aron

Hihetetlen tempóban növekszik Rippel Feriék csodababája. A védőnő sem akar hinni a szemének! A kis Herkules már nyolc kiló, s ha szülei nem tartanák be a szigorú orvosi előírásokat, és megengednék a kisfiúnak, képes lenne felállni is – írja a Best Magazin.


A bulvárlap cikke szerint nem hétköznapi, amit a Rippel család végigcsinált az elmúlt években, s lám, továbbra is rendszeresen történik velük valami. A meghökkentő történet folytatódik, hiszen nem csak a baba megszületése volt csoda, hanem a folytatás is…

A kisfiú nem hazudtolja meg a nevét, hiszen Herkules a görög mitológiában félelmetes erejéről ismert, szülei pedig örülnek, hogy nem tévedtek, amikor ezt a nevet adták gyermeküknek. “Úgy látszik, igaz a mondás a név kötelez. Herkules most lesz négy hónapos, és duzzad az erőtől. Alig akarok hinni a szememnek, amikor fürdetem – meséli a boldog édesapa-. Csupa izom, kifejezetten kockás a hasizma. A kisfiunk már most több mint nyolckilós, mégsem kövér. Az izmai, a csontjai erősek, a vele egykorúaknál egyértelműen nagyobb……”

“…. amióta megszületett a kisfiunk, minden áldott nap érzem, imádok apa lenni! Nincs jobb dolog a világon, mint nap mint nap látni, ahogy egy kisgyerek a szemünk láttára fejlődik. Meghatódom, amikor a kisfiam meglát, és rám mosolyog.Már most tudom, hogy a fiam lesz a legjobb barátom” – olvasható a Best Magazinban.