Szekrényben akarta felnevelni gyerekét a 12 éves

Őszintén vallott az anyaságról az 15 éves brit tini, aki fiatal kora ellenére, már két kisfiú édesanyja. A lány első gyerekét 12 évesen hozta világra - írja a Borsonline.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2013. május 04. Családháló

Őszintén vallott az anyaságról az 15 éves brit tini, aki fiatal kora ellenére, már két kisfiú édesanyja. A lány első gyerekét 12 évesen hozta világra – olvasható a Borsonlineban.


A 15 éves Alleshia Gregson ereiben megfagyott a vér, mikor három évvel ezelőtt rájött, teherbe esett fiújától. A kislány akkor elhatározta, titokba fogja tartani a gyereket, megszüli és a szekrényében rejti majd el. Terve az volt, hogy anyja házában, az ő háta mögött fogja felnevelni születendő gyerekét – írja a Daily Mail.

Grensonnak az utolsó pillanatig sikerült elrejtenie terhességét, édesanyja csupán 22 perccel a szülés előtt tudta meg, mindjárt nagymama lesz. A lány csak annyit mondott anyjának: „terhes vagyok és azt hiszem jön a gyerek”. Mentőt hívni sem volt ideje a családnak, a kislány a nappaliban szülte meg első gyerekét.

Ami viszont még jobban sokkolt mindenkit, hogy 10 hónappal a gyerekszülést követően, az akkor 13 éves kislány ismét teherbe esett, ugyanattól a fiútól. Kilenc hónappal később, pedig megszületett a második fia. Így lett 2011-ben Grenson Nagy-Britannia legfiatalabb kétgyerekes anyukája. Ezt a rekordot pedig azóta is ő tartja. A 15 éves fiatal jelenleg esti iskolába jár, napközben a gyerekekkel foglalkozik. A kicsik apja természetesen semmilyen felelősséget nem vállal a gyerekekért.

Az anyukáról és gyermekeiről itt nézheti meg a fotót.