Szeretet a gyermekek szemével

Szeretni tanulunk egy életen át, s szülőként gyermekeinkben csodálatos tanítómestereink vannak. Őszinteségük minden műszernél jobban jelzi, hogy fel van töltve-e a szeretetraktáruk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
családháló.pont
2014. november 11. Paulik András

Szeretni tanulunk egy életen át, s szülőként gyermekeinkben csodálatos tanítómestereink vannak. Őszinteségük minden műszernél jobban jelzi, hogy fel van töltve-e a szeretetraktáruk. A mód, ahogy egy gyerek tudja adni mosolyával, ölelésével, huncutságával, sírásával, gügyögésével vagy már tudatosabb ajándékával önmagát az napról napra csodálattal tölthet el bennünket. Ilyenkor érezhetjük csak igazán, gyermekké kell lennünk, tanulnunk kell tőlük.


A gyermekrajzok is üzennek. Családháló.pontjaink szervezésében idén karácsonyra készülve ismét gyermekrajzokat állítunk ki, ezúttal a szeretet ismerhetjük meg a gyermekek szemével. Gyertek el, hogy rácsodálkozzatok arra milyen kevés is elég, és mennyit is számít a szeretet.

Már elkezdődnek a kiállítások országszerte, s van még ahová küldhettek is be rajzokat!

Ahová még várnak rajzokat:

Budapest – november 21-ig XVI. kerületi Nagycsaládosok Egyesülete 1163 Bp., Íjász u. 17/b.  Kiállítás a  „Reménysugár” Idősek Klubjában (1163 Bp., Veres P. u. 109.) december 2-től december 11-ig, Díjátadó december 11-én 14 órakor.

Üllő – november 20-ig várják a rajzokat a Református Gyülekezetbe, megnyitó: november 23-án, díjátadó december 7-én. Kiállítás a két időpont között, cím: Üllő, Kossuth u. 1.

Sopron – november 30-ig várják a rajzokat, cím: Református Egyházközség, Sopron Deák tér 2., a kiállítás is itt lesz decemberben

Szeged – december 3-ig várják a rajzokat, cím: Lipóti Pékség és Tejeskávézó, Szeged, Tisza Lajos krt. 39. (Anna kúttal szemben), kiállítás és megnyitó december 6-án az Algyői Borbála fürdőben, amikor a képeket beküldő gyerekek ingyen mehetnek be a fürdőbe.

Mezőkövesd – december 3-ig várják a rajzokat a Közösségi Házba, cím: Mezőkövesd Szent László tér 24. Kiállítás megnyitója december 10-ig 15 órától a Mezőkövesdi Közösségi Házban.

Miskolc – december 5-ig várják a rajzokat, cím: Beszélgatőkör Kismamáknak – Premier Alapfokú Művészeti Iskola Cím: 3532 Miskolc, Győri kapu 149. Kiállítás és díjátadó december 13-án a diósgyőri Ady Endre  Kulturális és Szabadidő Központban.

Tetétlen – november 30-ig várják a rajzokat a Polgármesteri Hivatalba, Kiállítás december 8-tól 22-ig. A díjátadó várhatóan 23-án lesz. Kiállítás helyszíne: Tetétlen Faluház 4184 Kossuth u. 58. 


Kiállítások és díjátadók

Budaörs  – Megnyitó és díjátadó november 27-én, kiállítás nyitva lesz karácsonyig. Cím: 2040 Budaörs, Tavasz u. 56. Masnis Ház.

Budapest – MARCIÁNBABA Játszóház Kiállítás megnyitó és díjátadó november 26-án 16 órától, cím: Budapest XVI. kerület Cibakháza u. és Menyhért u. sarok

Debrecen – Kiállítás már november 2-től nyitva, díjátadó november 30-án. Cím: Debrecen-Árpád téri református templom, Debrecen, Árpád tér 1.

Edelény – Kiállítás megnyitása  december 3-án lesz a Művelődési Központban, cím: Edelény Borsodi út 9. sz., díjátadás még szervezés alatt.

Galgahévíz  –  November 10 – 21 között kiállítás, November 22-én du. 15.00-kor díjátadó a Kodály Zoltán Művelődési Házban, melynek címe: 2193 Galgahévíz, Fő út 106.

Kiskunmajsa – Megnyitó november 14-én 17 órakor, a kiállítás december 21-ig látható a Konecsni György Kulturális Központban, cím: Kiskunmajsa Hősök tere 6. 

Sándorfalva – Megnyitó és díjátadó november 14-én pénteken, cím: Napsugár íze Családi Napközi és Játszóház Sándorfalva, Ady Endre u. 18., december  Decemer 6-án 

Tamási – Díjátadó a Tamási Művelődési házban lesz november 24-én 16 órakor.

Zámoly – Kiállítás a Faluházban lesz, megnyitó november 18-án.