Szeretjük a Halloweent?

Bár még mindig sokan legyintgetnek, hogy ez a „Halloween-dolog” csak egy amerikai puccparádé, újabb marketingfogás, hogy pénzt költsünk dekorációra, jelmezekre meg egyéb badarságokra, mi kérem továbbra is rajongunk érte!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2016. október 28. Paulik András

Miként a görögdinnye szezonban is ellenállhatatlan vágyat érzek, hogy megpaskoljam a csíkos és sötétzöld gyümölcsöket, ugyanígy vagyok a fantasztikus színű dísztökökkel is. Micsoda pompás látvány, mikor a zöldségesnél nagy, rácsos faládákba halmozva díszelegnek ezek a harsány narancssárga termések! Pár évvel ezelőtt alig-alig voltak jelen, most meg már dombokba halmozva találkozhatunk velük.

Folyton hangoztatom, hogy mi ünnepimádók vagyunk, s bár még mindig sokan legyintgetnek, hogy ez a „Halloween-dolog” csak egy amerikai puccparádé, újabb marketingfogás, hogy pénzt költsünk dekorációra, jelmezekre meg egyéb badarságokra, mi kérem továbbra is rajongunk érte! Sőt! Elhatároztam, hogy jövőre megszervezünk egy „csokigyűjtős-járatot” a barátokkal, szomszédokkal (gondolhatjátok, hogy lesz róla fotósorozat), és naná, hogy mi is beöltözünk!

images_5

A cikk továbbolvasásához kattints ide!