Szexregényről nevezik el gyerekeiket az anyák

A világszerte sikeres regény, A szürke ötven árnyalatának főszereplőiről Anastaciáról és Greyről nevezik el gyermekeiket az amerikai anyák.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. december 02. bencze.aron

A világszerte sikeres regény, A szürke ötven árnyalatának főszereplőiről Anastaciáról és Greyről nevezik el gyermekeiket az amerikai anyák.


A Szürke ötven árnyalata című regényből merítenek névötleteket gyerekeiknek az amerikai anyák – írja a ContactMusic. A főszereplőnek, Anastasiának nevének gyakorisága 10 százalékkal, a rövidített, „Ana” változatnak 35 százalékkal nőtt a csecsemők körében. A rendkívül fantáziadús Greyből [szürke] pedig húsz százalékkal lett több. A lap által hivatkozott felmérés szerint a férfi főszereplő, Christian nevét viszont kevesebben adták a gyereküknek, amiből akár az a következtetés is levonható, hogy a fiús anyáknak több eszük volt.

Szintén a regénnyel kapcsolatos hír, hogy beperelte a felnőttfilmeket gyártó Smash Pictures-t  A szürke ötven árnyalata című sikertrilógia filmjogainak tulajdonosa, a Universal Studios. A vád szerint a Smash Pictures teljes dialógusokat, karaktereket, eseményeket, a történet egyes elemeit, és a stílust is koppintotta. A felnőttfilmes cég egyelőre nem kommentálta a híreket.

Az EL James sikerkönyvéből készülő moziról egyelőre keveset lehet tudni, a casting eredményét még nem közölték, bár a pletykák szerint Ryan Gosling lehet a férfi főszereplő. A forgatókönyvet Kelly Marce írja.