Szily Nóra: „Az anyaság és a karrier nem elég”

Szily Nóra nem hisz abban, hogy eljön a nagy ő, arról azonban nem mondott le, hogy találkozhat egy olyan férfival, akivel megoszthatja az életét - olvasható a Best magazinban.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. április 25. bencze.aron

Szily Nóra nem hisz abban, hogy eljön a nagy ő, arról azonban nem mondott le, hogy találkozhat egy olyan férfival, akivel megoszthatja az életét – olvasható a Best magazinban.


De abból elege van, hogy mindenki sebezhetetlennek, kőkeménynek gondolja. Miközben őszintén kíváncsi másokra, magáról szinte semmit nem árul el. Képzeletbeli páncélt visel, ami megvédi a fájdalomtól, csalódásoktól. Ettől tűnhet keménynek, s talán ezért gondolják néhányan karrieristának. Olyan nőnek, aki miután elvált, lazán felnevelt két gyereket, és minden másra is jutott ideje, energiája. „Gyűlölöm a rólam kialakult kemény nő képét – kezdi a beszélgetést Nóra. – Amikor azt hallom, hogy megáll a lábán egyedül két gyerekkel, sikeres a munkában, miközben sportol és 36-os a mérete… A vicc az, hogy ez mind igaz, de könyörgöm, ne ez legyen már a minta! Nem ilyen életről álmodtam, csak így alakult a sorsom. Persze helytállok, de lenne más választásom? Amikor kislány koromban álmodoztam, nem azt láttam magam előtt, hogy kétszer elválok, és hogy negyven felett egyedül élek. Az a nő, aki azt mondja, hogy így a jó, mert a karrier és az anyaság kielégíti, nem mond igazat. Ahogyan azok a híres hölgyek is hazudnak, akik azt sugallják, hogy három gyerek után is, boldogan, fáradhatatlanul karriert építenek, és vörös körmökkel, szexis hálóingben finom vacsorával várják haza a férjüket.

A történet folytatását keresse a Best-ben.