Színes programokkal várjuk a résztvevőket a Testvércsalád találkozón!

Amint azt már korábban jeleztük, terveink szerint október 23-tól 26-ig tartana a Testvércsalád találkozónk, ahol először tudnának igazán találkozni az anyaországi és a kárpátaljai csatlakozott famíliák. JELENTKEZZETEK!!!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
Kárpátaljai Testvércsalád Mozgalom
2014. szeptember 09. Paulik András

Amint azt már korábban jeleztük, terveink szerint október 23-tól 26-ig tartana a Testvércsalád találkozónk, ahol először tudnának igazán találkozni az anyaországi és a kárpátaljai csatlakozott famíliák.


Szeretnénk úgy megszervezni ezt az alkalmat, hogy az minden résztvevőnek felejthetetlen élmény legyen. Az október 22-én este érkező kárpátaljai magyar családok másnap a nemzeti ünnepünkön részt vesznek majd az állami megemlékezésen, ellátogatnak az Országházba és megtekintik majd Budapest nevezetességeit.

A programok között szerepel majd kifejezetten a gyerekek érdeklődésére számottartó Tropicárium látogatás, a Csodák palotája felkeresése, illetve még sok más érdekfeszítő lehetőség.

Bízunk benne, hogy a Családháló csapatának sikerül olyan közös pillanatokat összehozni a számotokra, amely hosszútávú kapoccsal fűzi szorosra az itthoni és a határon túli testvércsaládok közötti szálakat.

TOVÁBRRA IS VÁRJUK JELENTKETZÉSETEKET MAGYARORSZÁGI TESTVÉRCSALÁDNAK!!!

Hogyan teheted ezt meg?

Írjatok egy e-mailt, amiben elküldtök a családról egy fényképet és röviden pár mondatban bemutatkoztok.

Válaszunkban, megadunk egy online űrlapot, ami segít nekünk a megfelelő testvércsalád megtalálásában! A jelentkezéseket folyamatosan várjuk. A program szervezői az adatok alapján összekötik a családot egy kárpátaljai magyar családdal!

A jelentkezést és a bemutatkozást a testvercsalad [at] csaladhalo [dot] hu címre küldhetitek!

További információ: testvercsalad [at] csaladhalo [dot] hu

Támogatónk: