Színész lesz az X-Faktor sztárjából?

Az X-Faktor második szériájának győztesével igazán könnyű megtalálni a közös hangot: Kocsis Tiborral interjút készíteni olyan, mintha egy régi barátjával beszélgetne az ember.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. június 02. szabo.daniel

Az X-Faktor második szériájának győztesével igazán könnyű megtalálni a közös hangot: Kocsis Tiborral interjút készíteni olyan, mintha egy régi barátjával beszélgetne az ember.


Hogyan élted meg, hogy a műsornak és a győzelmednek köszönhetően minden megváltozott körülötted?

A győzelem egy olyan mámoros pillanat volt, amire még hónapok múlva is tisztán emlékezhettünk. Amikor régen látott barátokkal vagy kollégákkal találkozom, és ők megosztják velem, hogy miként élték meg a győzelmemet, ezek a történetek mindig visszahozzák az én élményeimet is… Ezekből táplálkozom és merítek erőt nap mint nap az alkotói munkához.

Mondhatjuk, hogy beindult a karriered?

Az első albumomon dolgozunk. Rakonczai Viktor a zenei producere, és éjjel-nappal azon munkálkodunk, hogy tökéletes hangzású dalok kerüljenek ki a kezeink közül. Sokféle hangulat megjelenik majd a nótákban, mert szeretném, ha a közönség több arcomat is megismerné, a vadabbat éppúgy, mint a lírait.

Tudom, hogy anno felvételiztél a Színművészeti Egyetemre. Ha most felkérnének, vállalnál színházi szerepet?

Nemrég volt egy közös fellépésem Serbán Attilával (neves musicalszínész, énekes – a szerk.), arra a koncertre például vittem musicaldalokat. Bár ez a terület új volt számomra, a színpadi rutin, amit az elmúlt hónapokban szereztem, kezd megerősíteni abban, hogy később egy színpadi szerepben is meg tudnám állni a helyem. Azért az éneklés és színészet két külön műfaj: az utóbbiban belebújsz egy másik ember bőrébe, viszont amikor énekelek, akkor önmagamat kell adnom, a saját érzéseimet kell a hallgatóság elé tárnom.