Szívbeteg gyerekek stúdióztak a Mikulással

Újra szívbeteg gyerekeket látott vendégül a közmédia. A kicsik kipróbálhatták az M4 Sport stúdióját, interjúzhattak sportolókkal és a műsorvezetői székbe is beülhettek. Idén már harmadszor készült különleges programmal az MTVA, a cél, hogy ha egy kis időre is de elfelejtsék a gyerekek, hogy betegek.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2016. december 04. Orientpress

Török Olivér, az M4 sport egyik műsorvezetője üdvözölte a stúdióba lépő gyerekeket, akik így első kézből ismerhették meg, hogyan készül az adás. A fiatalok a stúdióban felfedezhették a legmodernebb eszközöket is, és belebújhattak a műsorvezetők bőrébe is. Voltak, akik, a világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozóval, Szabó Szilviával készítettek interjút, mások a hírolvasást próbálták ki.

gal-xmasday-15-jpg

A kép csak illusztráció!

Aztán megérkezett a Mikulás is, aki mindenkinek személyre szóló ajándékot hozott. Könyveket, játékokat és sporteszközöket is kaptak a gyerekek. A gyerekeket a sportért felelős államtitkár is fogadta, aki azt mondta: nagyon fontos, hogy a mozgás, amennyire csak lehet, a szívbeteg gyermekek életében is jelen legyen.

A cikk itt folytatódik!