Sztárok, akik majdnem lecsúsztak életük szerepéről

Sok sorozat másképp nézne ki, ha megvalósult volna a tévécsatorna képviselőinek eredeti elképzelése, és az a színész kapta volna meg a főszerepet, akit ők kinéztek maguknak az alkotók ellenében. A 24 Jack Bauerjét nehéz lenne Kiefer Sutherland helyett mással elképzelni, ahogyan ma már Sherlockként is csak Benedict Cumberbatchet látjuk magunk előtt. De mi lett volna, ha...?

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
sztár
2017. június 25. Origo

Vannak színészek, akik egy életen át várnak a nagy lehetőségre, mégsem jön össze nekik, másoknak pedig óriási szerencse vagy épp az alkotók vasakarata kell ahhoz, hogy megkapják életük szerepét. Utóbbiak közül mutatunk be párat, eredetileg egyiküket sem ismerhetnénk úgy, mint manapság.

Kiefer Sutherland (24)

A színészt a kilencvenes években még szívesen foglalkoztatták a moziban, 2001-ben viszont már csak a tévében tudott új löketet adni a karrierjének. A feltörekvő fiatalokhoz képest persze még ekkor is jó neve volt, márpedig a Fox akkori elnöke, Sandy Grushow eredetileg csak kezdőfizetést, epizódonként 40 ezer dollárt szánt volna az akkor induló 24 főszereplőjének.

Alfonso Ribeiro (Kaliforniába jöttem)

A Will Smitht világhírűvé tevő vígjátéksorozatban a főszereplő unokatestvérét játszotta Ribeiro, a szériát adó csatorna azonban itt is majdnem keresztbe tett a színésznek, hisz az NBC akkori vezetője újra meg akarta volna nyitni a castingot a szerepre, miután megnézte a pilotot. Nem tudni, Ribeiro végül miért maradhatott, az viszont biztos, hogy a karaktere, Carlton tánca egész másképp nézett volna ki nélküle:

 

A cikk ide kattintva folytatódik!