Sztárok fehérben – Az év 5 legjobb menyasszonyi ruhája

Az idén már bemutattuk, hogy a Hollywoodi hírességek közül kiknek kötötték be a fejét, volt itt magánbirtokon, a természet lágy ölén és távoli földrészen kimondott boldogító igen is, ám az egyik legfontosabb - ha nem a legfontosabb - dolog azonban mindegyik esetben a pompázatos esküvői ruha volt. Nézzük hát az idei év legtutibb esküvői ruháit!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. december 29. szabo.daniel

Az idén már bemutattuk, hogy a Hollywoodi hírességek közül kiknek kötötték be a fejét, volt itt magánbirtokon, a természet lágy ölén és távoli földrészen kimondott boldogító igen is, ám az egyik legfontosabb – ha nem a legfontosabb – dolog azonban mindegyik esetben a pompázatos esküvői ruha volt. Nézzük hát az idei év legtutibb esküvői ruháit!


Anne Hathaway

Az immár rövid hajú színésznő a Kaliforniai naplementében, egy gyönyörű Valentino ruhában vonult az oltár elé. Párjával, Adam Shulmannel négy év együttélés után döntöttek a házasság mellett. A ruha nagyrésze tüll, melyet apró, hímzett mintákkal díszítettek. A pontot az i-re pedig egy romantikus, csipkés fejdísz tette fel, amihez egy több méter hosszú fátylat is kapott a színésznő.

Courtney Mazza

Az amerikai X-Faktor népszerű műsorvezetője, Mario Lopez is elkötelezte magát. Felesége a Broadway-táncosnő Cortney Mazza. Az ara egy csodaszép Ines Di Santo ruhában pompázott, melyet a romantikus csipke berakás, és a csúsztatott vállrész tett igazán különlegessé. A párt kétéves kislányuk is elkísérte az esküvőre, s anyukájához hasonlóan ő is nagyon csinos volt.