Szülés után vették észre, hogy rákos!

Alig, hogy életet adott negyedik gyermekének, Marianna (†45) megtudta, hogy halálos beteg - számol be a szörnyűségről a Blikk. Hiába küzdött, a halálos kór végül maga alá gyűrte őt.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. június 10. bencze.aron

Alig, hogy életet adott negyedik gyermekének, Marianna (†45) megtudta, hogy halálos beteg – számol be a szörnyűségről a Blikk. Hiába küzdött, a halálos kór végül maga alá gyűrte őt.


– Nagyon meglepődtünk, amikor megtudtuk, hogy ennyi idősen újra kisbabánk lesz – kezdte a történetet az özvegy édesapa. – A három másik gyerek már felnőtt, hiányzott a gyerekzsivaj a házból. Mivel az asszony már elmúlt 40 éves, a szokásosnál is alaposabban kivizsgálták. Akkor úgy tűnt, minden rendben van.

A bulvárlap cikke kitér arra is, hogy Marianna átesett rákszűrésen is, ott sem állapítottak meg rendellenességet. Pedig akkor már belülről rágta őt a halálos kór. Miután megszületett a makkegészséges Bálint, Marianna egyre csak vérzett. Visszament az orvosokhoz, akik közölték vele szörnyű hírt: méhnyakrákja van. A család nem értette, hogy lehet ez, hiszen néhány hónapja még semmit sem találtak, ám nem volt idejük ezen töprengeni: azonnal kemoterápia és sugárkezelés következett, édesanyja alig látta az újszülött babát – írja a Blikk.